Informatieavond over Verkeersvisie Wijk en Aalburg

De gemeente Altena werkt aan een Verkeersvisie Wijk en Aalburg. Hierin worden verkeersmaatregelen opgesteld die voor de komende jaren worden genomen om (toekomstige) verkeersknelpunten op te lossen. In april van dit jaar hebben wij de bewoners gevraagd mee te denken over knelpunten op het gebied van verkeersveiligheid, bereikbaarheid en leefbaarheid. De grote hoeveelheid reacties is nu verwerkt in een eerste oplossingsrichting. Deze oplossingsrichting willen wij graag met u delen.  
 
Wij nodigen u daarom van harte uit voor een informatiebijeenkomst op maandag 23 september. De bijeenkomst is van 19.00 tot ongeveer 21.00 uur in D’Alburcht, Perzikstraat 14a in Wijk en Aalburg. Aanmelden is niet nodig 

Inventarisatie afgerond 

Wij zijn benieuwd naar uw reactie op de eerste versie van oplossingsrichtingen voor de knelpunten. En ook nu willen wij u vragen met ons mee te denken en uw aanvullingen, verbeteringen of alternatieven met ons te delen. Wij vinden het belangrijk om uw mening mee te nemen en zo gezamenlijk tot de juiste aanpak te komen. Ook als u eerder niet heeft meegedaan aan de inventarisatie kunt u nu uw reactie met ons delen.  

Programma informatiebijeenkomst 

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit: 

19.00 uur   Inloop en ontvangst 
19.15 uur   Presentatie resultaten inventarisatie en voorgestelde oplossingsrichtingen 
20.00 uur   Bespreken oplossingsrichtingen in kleinere groepen 
21.00 uur   Einde programma 

Uw reactie via de website 

Bent u niet in de gelegenheid om naar de bewonersavond te komen of wilt u graag al eerder de resultaten van de inventarisatie en de voorgestelde oplossingsrichtingen (en eventueel van een reactie wilt voorzien) bekijken? Dat kan op deze pagina: www.gemeentealtena.nl/verkeersvisiewijkenaalburg. U vindt hier een link naar de resultaten van de inventarisatie en de voorgestelde oplossingsrichtingen. Ook kunt u hier uw reactie geven.   

Vervolg 

Met de resultaten van deze participatieronde werken wij de oplossingsrichtingen verder uit tot een pakket maatregelen waarmee wij de Verkeersvisie Wijk en Aalburg zullen afronden. Deze Verkeersvisie wordt naar verwachting in het vierde kwartaal van 2024 aangeboden aan de gemeenteraad ter vaststelling. Als de Verkeersvisie Wijk en Aalburg door de gemeenteraad is vastgesteld zullen wij hierover communiceren via onze website en de gemeentepagina in het Altena Nieuws. 

Geef een reactie