Wat doet de dorpsraad?

Belangenbehartiging

Wij komen op voor de belangen van het dorp. Dit omvat het gevraagd en ongevraagd aankaarten van zorgen en suggesties over lokale ontwikkelingen, infrastructuur, veiligheid en andere gemeenschappelijke belangen.

Initiatieven en projecten

Wij starten en ondersteunen projecten die bijdragen aan de verbetering van de leefomgeving en het welzijn van de inwoners van Veen. Dit kan variëren van het vergroenen van de omgeving tot het mede mogelijk maken van evenementen die de gemeenschapszin versterken. Initiatieven van inwoners zijn hierin van harte welkom en essentieel!

Informatie en communicatie

We houden de inwoners van Veen op de hoogte van relevante ontwikkelingen, evenementen en besluitvormingsprocessen. Via onze website en sociale media kanalen delen we nieuws en belangrijke informatie. 

Dialoog en samenwerking

Voor en door het dorp en samen sterker door samenwerking. Wij geloven in de kracht van gemeenschap en samenwerking. Of je nu ideeën hebt voor nieuwe projecten, wilt deelnemen aan lopende initiatieven, jouw bijdrage is van harte welkom. Benader ons en we gaan met elkaar in overleg. Neem contact met ons op via het contactformulier of mail naar info@dorpsraadveen.nl