Bestuur

Bestuur van de Dorpsraad

Mark Duijster
Voorzitter

Ik woon heel mijn leven al in Veen. Een dorp om trots op te zijn, met ondernemende bewoners, daar zet ik mij graag voor in.                                         

Arie den Dekker
Secretaris

Sinds 2014 lid van de Dorpsraad. Woon al mijn hele leven in ons mooie dorp, weet wat van de geschiedenis. Om bij te dragen aan het contact gemeente/inwoners ben ik lid van de dorpsraad.

Maarten Honcoop
Penningmeester

Geboren en getogen in Veen. Sinds 2008 weer woonachtig in Veen. Mijn doel is om samen een leefbare, veilige en prettige woonomgeving te creƫren voor alle inwoners in Veen.

Fons van Dijk
Bestuurslid

Sinds 2021 wonende in Veen. Mijn expertise ligt al bijna 40 jaar bij veiligheid en beveiliging. In die hoedanigheid hoop ik op dit gebied zeker mijn steentje te kunnen bijdragen.             

Piet Dammers
Bestuurslid

Zelfstandig ondernemer. Heb Veens bloed in mij. Vanaf 1961 tot 1982 in Wijk gewoond, daarna in Veen. Vind verbindend bezig zijn als mensen onder elkaar belangrijk: met en voor elkaar gaan is mijn motto.

Theodoor de Lange
Bestuurslid

Eigen organisatie adviesbureau. Ervaren in met elkaar koers uitzetten en veranderingen doorvoeren. Woon sinds 2018 in Veen en draag graag bij aan prettig leven in ons dorp.

Nienke Foolen
Bestuurslid

In 2021 ben ik met man en twee zoons vanuit Utrecht naar Veen verhuisd. Ik ben maatschappelijk betrokken en daarom zet ik me altijd graag in voor mijn directe woonomgeving.

Jeannette van Bezooijen
Bestuurslid

Sinds april 2022 woon ik met mijn partner aan de Maasdijk in Veen. Ik ben graag op de hoogte van wat er speelt in mijn omgeving en zet me in voor belangen van diverse doelgroepen.

Jan-Willem van den Heuvel
Bestuurslid

Sinds 2009 woonachtig in Veen. Ik vind het leuk om mee te denken en bij te dragen aan verbeteringen in het dorp voor iedereen.