Nieuws van de gemeenteraad

15 oktober: Altenatafel

De Altenatafel begint op dinsdag 15 oktober om 19.30 uur in het Gemeentehuis in Almkerk. Deze avond gaan raadsleden met elkaar in gesprek of debat over verschillende voorstellen. Zij bepalen ook of voorstellen door kunnen naar de eerstvolgende raadsvergadering (29 oktober) om een besluit te nemen.

Op de agenda staat onder meer (onder voorbehoud):

Bestemmingsplan Genderen-Zuid

Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk om maximaal 63 woningen te bouwen aan de zuidkant van Genderen. Het is de bedoeling 63 woningen in verschillende soorten te bouwen. Tijdens de Altenatafel wordt het debat gevoerd over dit plan om er een paar weken later een besluit over te nemen.

Bestemmingsplan Buitengebied Almkerk Laagt 16

Een initiatiefnemer wil aan “De Campus, Laagt 16” in Almkerk een innovatiecentrum voor duurzaamheid en landbouw realiseren. Hiervoor moet het bestemmingsplan worden aangepast. Naast het gebruik van een bestaand gebouw als campus wil men op het terrein ook proefvelden aanleggen om nieuwe duurzame teelttechnieken te testen. Tijdens de Altenatafel wordt het debat gevoerd over dit plan om er een paar weken later een besluit over te nemen.

De volledige agenda vindt u op altena.raadsinformatie.nl (klik in de kalender op 15 oktober: Altenatafel).

Verder op de agenda

15 oktober: Altenatafel 15 oktober: Extra Altenaronde Ruimte 29 oktober: Raadsvergadering 12 november: Raadsvergadering – Begroting

Informatie en contact

Meer informatie over de gemeenteraad? Bijvoorbeeld wanneer en hoe de raad precies vergadert? Of wilt u een keer inspreken of gebruikmaken van de Inloop? Kijk op www.gemeentealtena.nl/gemeenteraad.

U kunt ook altijd contact opnemen met de raadsgriffie. Dat kan via:

telefoon: 0183 – 51 60 30

mail: griffie@gemeentealtena.nl.

Geef een reactie