Andel: werkzaamheden Hoge Maasdijk

Vanaf 2 april voeren we werkzaamheden uit langs de Hoge Maasdijk, bij de Huiswerf in Andel. Op deze locatie wordt volgend jaar het bustransferium voor het Curio Prinsentuin aangelegd.

Vanaf april werken we aan de aanleg van het grondlichaam voor de toekomstige afrit van de Hoge Maasdijk en wordt een nieuwe watergang/sloot gegraven. Het grondlichaam wordt trapsgewijs, in meerdere lagen, aangebracht. Eind juni ronden we deze werkzaamheden af.

Verkeer

De werkzaamheden en de aanvoer van het zand voeren we uit vanaf/via de Hoge Maasdijk. Tijdens de werkzaamheden blijft de Hoge Maasdijk toegankelijk. Wel kan er voor het passerend verkeer af en toe hinder zijn.

Planning

Na het aanbrengen van de laatste laag zand moet het grondlichaam ongeveer 9 maanden zetten. We verwachten in april 2025 te kunnen starten met de aanleg van het bustransferium. Bedoeling is dat het bustransferium vanaf de zomer van 2025 gebruikt kan worden.

Vragen?

Stel ze aan:

de heer Arjan Klerks, projectleider bij aannemer Van der Plas Civiel BV, 06 – 49 88 38 56. de heer Michiel Boon, toezichthouder van de gemeente Altena, 0183 – 51 67 18.