Hank: werkzaamheden Buitenkade

De bestaande duiker (verbinding tussen twee watergangen) ter hoogte van Buitenkade 13 wordt vervangen. Tegelijkertijd wordt ook het riool vanaf Buitenkade 11 tot en met 13 vervangen. Het bestaande asfalt moeten we hiervoor ook verwijderen. Na de aanleg van het nieuwe riool wordt de straat met nieuwe betonstraatstenen weer bestraat.

Plannning

In overleg start de aannemer op maandag 3 juni 2024. De werkzaamheden zijn naar verwachting, afhankelijk van de weersomstandigheden, uiterlijk 12 juli gereed.

Omleiding

Afvalinzameling

Op de dag van afvalinzameling vragen wij u om de kliko op de locatie te plaatsen waar u deze altijd plaatst. De aannemer verplaatst de kliko naar de locatie waar deze wordt opgehaald. De lege containers worden weer teruggeplaatst.

Vragen?

Bij vragen naar aanleiding neemt u contact op met projectleider van de gemeente Altena Otto de Keizer via e-mailadres o.dekeizer@gemeentealtena.nl of via telefoonnummer 0183 – 51 69 76

Tijdens de uitvoering van het werk kunt u contact opnemen met:

De toezichthouder namens de gemeente Altena, Michiel Boon U kunt hem bereiken via emailadres m.boon@gemeentealtena.nl, of via telefoonnummer 0183 Р51 67 18. De uitvoerder van Sterk Heukelum BV, Paul Quist. U kunt contact met hem opnemen bij vragen tijdens de uitvoering of afstemming van het werk. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06 Р46 39 19 13.