Programma Dodenherdenking 4 mei

Dussen

19.30 uur: Verzamelen bij het monument bij Janne, waar de herdenking plaatsvindt. Na de plechtigheid bent u van harte uitgenodigd voor een kop koffie of thee ‘bij Janne’.

Eethen

19.45 uur: Verzamelen bij het monument aan Kleibergsestraat in Eethen, waar de herdenking plaatsvindt. Na de plechtigheid bent u uitgenodigd voor koffie en thee in dorpshuis Teratina.

Hank

18.30 uur: Samenkomst in R.K. kerk
19.30 uur: Verzamelen op het Kerkplein voor de Stille Tocht naar het monument aan het Warmondplein waar de herdenking plaatsvindt. Aansluitend bent u uitgenodigd voor koffie en thee in het Uivernest.

Nieuwendijk

19.30 uur: Welkom in Tavenu
19.45 uur: Vertrek Tavenu voor Stille tocht naar het monument waar de herdenking plaatsvindt. Na de herdenking is er koffie en thee in Tavenu.

Sleeuwijk

19.40 uur: Vertrek Stille tocht onder leiding van Showcorps Wilhelmina. Tocht vertrekt vanaf Hervormde Kerk naar het Verzetsmonument aan het Vijverplein waar de herdenking plaatsvindt.

Veen

19.15 uur: Herdenkingsdienst in de Hervormde kerk aan de Grotestraat 19.
19.45 uur: Verzamelen bij het monument waar de herdenking plaatsvindt. Na de plechtigheid bent u uitgenodigd voor koffie en thee in het Hervormd centrum naast de kerk.

Werkendam

10.30 uur: Bijeenkomst begraafplaats het Laantje en lopen langs Stolpersteine.
19:42 uur: Vertrek stoet Van Tienhoven van den Bogaardstraat naar Monument line-crosser, waar de herdenking plaatsvindt. Na de plechtigheid is er koffie en thee in de Bron.

Woudrichem

18.45 uur: Aanvang van de bijeenkomst in de Hervormde kerk, Kerkstraat 35.

19.25 uur: Vertrek Stille Tocht naar het gedenkteken op het Raadhuisplein waar de herdenking plaatsvindt. Na de herdenking bent u van harte uitgenodigd voor koffie en thee in de hal van De Werf.

Wijk en Aalburg

19.00 uur: Herdenkingsdienst in de Wijkse Kerk.

19.30 uur:  Start stille tocht naar de begraafplaats aan de Veldstraat waar de herdenking plaatsvindt. Na de plechtigheid bent u van harte uitgenodigd voor koffie en thee in Rehoboth (oude gemeentehuis van Aalburg).