Start voorbereiding openbare ruimte ‘Hart van Almkerk’

Geldmaat (pinautomaat) tijdelijk buiten werking

Van 10 juni 2024 tot en met 30 juni 2024 wordt de geldmaat (Verlaat 1) definitief verplaatst naar de nieuwe locatie bij de huidige bushalte aan de zijde van Altenahove. Op de plattegrond onderaan deze pagina zijn de oude en de nieuwe locaties aangegeven met een blauw vakje. Tijdens deze periode is de geldmaat buiten werking. In deze periode kan gebruikt gemaakt worden van de pinautomaat in de Albert Heijn, Voorstraat 2a in Almkerk. Vanaf 1 juli is de pinautomaat op de nieuwe locatie klaar voor gebruik.

Bushalte buurtbussen wordt verplaatst

De bushalte voor de buurtbussen wordt in juni 2024 definitief verplaatst naar het middeneiland tussen de twee bestaande bushaltes. Op de tekening onderaan deze pagina is de nieuwe locatie aangegeven met een geel vakje. Tijdens de verplaatsing blijft de bushalte bereikbaar voor reizigers.

Parkeren tijdens de werkzaamheden

Eind mei wordt gestart met de aanleg van tijdelijke parkeerplaatsen rondom Altenahove. Deze blijven beschikbaar zolang de werkzaamheden duren. Daarna worden de tijdelijke parkeerplaatsen opgeheven.

Gelijktijdig worden de nieuwe, blijvende parkeerplaatsen voor het pand van Altenahove aangelegd. De locaties van deze parkeerplaatsen zijn weergegeven op de plattegrond onderaan deze pagina: tijdelijke parkeerplaatsen zijn aangegeven met oranje vakken, de blijvende parkeerplaatsen zijn met paars aangegeven. Uiterlijk vrijdag 26 juli 2024 zijn de tijdelijke parkeerplaatsen en de blijvende parkeerplaatsen voor het pand van Altenahove gereed voor gebruik. Tot die tijd kan men gebruikmaken van huidige parkeerplaatsen.

Met deze aanpassingen zetten we belangrijke stappen richting de realisatie van het “Hart van Almkerk”. Wij bedanken iedereen voor het begrip en de medewerking tijdens de werkzaamheden.

Vragen?

Neem dan contact op met de projectleider via a.mekes@atabcivieletechniek.nl.

 

Plattegrond met oude en nieuwe locatie geldmaat (blauw vakje), verplaatste bushalte (geel vakje), tijdelijke (oranje vakken) en blijvende parkeerplaatsen (paarse vakken).