Uitreiking sportawards

De nominaties zijn binnen en spanning stijgt. Op 25 maart 2024 is het zover: de Altena Sport Awards 2023 worden uitgereikt in het gemeentehuis in Almkerk.

Het belooft een bijzonder inspirerende avond te worden waarin een sporter, sportploeg, aanstormend talent én de meest fanatieke vrijwilliger van 2023 een welverdiende award ontvangen. De avond zal geopend worden door wethouder Shah Sheikkariem.

Vervolgens zullen de awards uitgereikt worden, gevolgd door een bijdrage van Sportservice Noord-Brabant over talentontwikkeling en het voorstellen van verenigingsondersteuners in gemeente Altena. Bovendien krijgen we het genoegen
om topschaatser Jochem Uytdehaage te verwelkomen, die met zijn bevlogenheid, enthousiasme en energie ons letterlijk in beweging zal brengen. Met speciale aandacht voor thema’s als zingeving, zelfvertrouwen, talentontwikkeling, focus, voeding,
slaap, beweging en ontspanning. Zijn inzichten beloven jong en oud te inspireren én te motiveren.

Wilt u erbij zijn? Maandagavond 25 maart, vanaf 19.00 uur, heet wethouder Shah Sheikkariem u van harte welkom in het gemeentehuis in Almkerk, Sportlaan 170.

Aanmelden kan heel eenvoudig door een e-mail te sturen naar h.deridder@gemeentealtena.nl.