Bent u horecaondernemer of kok in Altena? Wilt u weten hoe u uw voedselaanbod toekomstbestendig maakt, kosten bespaart en tegelijk impact heeft op milieu en maatschappij? Kom dan op 3 april naar de uitwisselingsbijeenkomst en laat u inspireren door ervaringen van collega’s uit de gemeente.
Programma
Datum: 3 april
Locatie: Werkendam
Tijd: 09.00 – 11.00 uur
- 09.00 uur Inloop
- 09.30 uur Opening door wethouder Claudia Schipper
- 09.40 uur Presentatie resultaten van project Greendish
- 10.00 uur Ondernemers uit Altena aan het woord
- 10.15 uur Fotomoment en feestelijke afsluiting
De Maaltijd van Morgen
In Altena streven we naar een circulair voedselsysteem met minder milieubelasting en gezonde keuzes: de Maaltijd van Morgen. Samen met Greendish helpen we horecaondernemers om hun aanbod te verduurzamen.
Ontdek wat samenwerken met Greendish u kan opleveren. Ontvang praktische tips om direct aan de slag te gaan en laat u inspireren door het voedselaanbod van de toekomst.
Komt u ook?