Werkzaamheden waterleiding Provincialeweg Noord

Brabant Water start binnenkort in samenwerking met Timmermans Infra met het vervangen van de waterleiding langs de Provincialeweg Noord. Er wordt 1200 meter leiding vervangen, waarbij in werkvakken van 100 meter gewerkt zal worden. De werkzaamheden duren tot eind 2024.

Waar wordt er gewerkt?

De werkzaamheden vinden plaats in de Provincialeweg Noord zelf. Ze starten vanaf huisnummer 94 richting De Tol 14. Om deze werkzaamheden veilig en efficiënt uit te kunnen voeren, is een verkeersomleiding noodzakelijk en wordt de weg afgesloten voor doorgaand verkeer.

Mogelijk overlast op straat

Bewoners kunnen overlast verwachten door graafmachines, beperkte parkeermogelijkheden en tijdelijke wegafsluitingen. Ook kan het zijn dat u uw afvalcontainer op een andere plaats moet neerzetten. Brabant Water en de aannemer doen hun best om de overlast zoveel mogelijk te beperken. 

Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden?

Kijkt u dan voor actuele informatie op de website: www.waterstoring.nl/brabantwater. Wilt u meer informatie tijdens de uitvoering? Neemt u dan contact op met onze aannemer Timmermans, Gert-jan Timmermans uitvoerder. Het telefoonnummer 0653645520. U kunt ook mailen naar info@timmermansinfra.nl

Geef een reactie